logo songteksten.net

Familie Selena Gomez vreest voor alcoholisme

(Novum) - De familie van Selena Gomez is bang dat ze afglijdt naar een alcoholverslaving. De 21-jarige zangeres en actrice zou de laatste tijd wel erg hard feesten, en nu gaan in de familie stemmen op dat ze naar een ontwenningskliniek moet. Dat schrijft de Amerikaanse krant New York Post.

De krant beroept zich op een hecht netwerk in New York dat Gomez voortdurend in de smiezen houdt. Ze zou woensdagmiddag zijn gespot met een whisky-cola tijdens wat een van de bronnen een zakelijke meeting noemt. Een paar uur later stond ze in een club, daarna is ze met een vriendin tot 02.00 uur gaan dansen.

Begin dit jaar liet Gomez zich ook al opnemen in een afkickkliniek, maar een woordvoerder liet weten dat dat niets met een verslaving te maken had. De kliniek in kwestie specialiseert zich naast verslavingen ook in tieners met jeugdtrauma's. In elk geval heeft Gomez al jaren een knipperlichtrelatie met zanger Justin Bieber, iets wat haar, gezien zijn geregelde rechtsgang, niet in de koude kleren is gaan zitten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren