logo songteksten.net

Lindsay Lohan belooft beterschap in theaterstuk

(Novum) - Lindsay Lohan is van plan haar acteerklus in het stuk Speed-the-Plow op het befaamde West End in Londen zeer serieus te nemen. "Ik ben nu erg toe aan verantwoordelijkheid", zegt ze tegen de BBC. "Ik vindt het fijn." De actrice heeft een reputatie als onbetrouwbaar en miste in het verleden al geregeld repetities op film- en tv-sets.

Zo werd de Amerikaanse gehekeld om haar divagedrag op de set van de film The Canyons. Ze kwam soms zelfs beneveld op de set, waardoor de opnames grote vertraging opliepen.

Eerder deze week berichtte de Britse boulevardkrant Daily Star dat ook ditmaal Lohan weer te laat en onvoorbereid op de castbijeenkomsten verscheen. Ook zou ze al een laatste waarschuwing van de regisseur hebben gehad: als ze nog een keer te laat komt, wordt ze uit de productie geschopt.

De 28-jarige Lohan hoopt juist dat het theaterstuk haar imago opvijzelt. "Ik wil erkend worden vanwege mijn talenten en werk, en niet vanwege stukjes in de roddelpers. Hoe lang dat ook moge duren, ik ben bereid ervoor te gaan."

De echte repetities voor het stuk, dat op 24 september in première gaat, moeten nog beginnen, maar nu al merkt Lohan het verschil met eerdere projecten waaraan ze meewerkte. "Hier is alles op een ander niveau. Het lijkt prestigieuzer en serieuzer. Dat wil ik graag ervaren."

De actrice overweegt voorgoed naar Londen te verhuizen "Als ik in de Verenigde Staten om 17.00 uur de tv aanzet, is het allemaal TMZ en geroddel. Hier zie ik daar niets van. Het is nieuws en politiek en muziek. Dat is een heel fijn gevoel."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren