logo songteksten.net

Stevie Wonder pakt North Sea Jazz in

(Novum) - Stevie Wonder wist zaterdagavond op North Sea Jazz zonder enige moeite iedereen te laten glimlachen. De legendarische zanger zorgde voor een golf van positieve energie die door middel van zijn stem, aanstekelijke glimlach en lieve woorden door de zaal stroomde.

De 64-jarige Wonder liet meerdere keren vallen van het publiek te houden en bedankte God voor zijn liefde. Onder luid gejuich werden Wonders woorden ontvangen.

De zanger had het daarnaast overduidelijk naar zijn zin in Rotterdam. De soullegende maakte grapjes, liet het publiek uit volle borst meezingen en kreeg vrijwel iedereen aan het dansen.

Wonder liet zijn dankbaarheid voor het publiek ook merken met de keuze van nummers. Fans kregen de oude hits te horen waar ze voor waren gekomen. Vooral liedjes als Sir Duke, Higher Ground, I Wish en Signed, Sealed Delivered I'm Yours vielen erg goed in de smaak.

Waar Wonder vrijdagavond nog kort bij Pharrell Williams op het podium stond, had hij zaterdag Joss Stone uitgenodigd op het podium. De Britse zangeres, die voor Wonder optrad, zong mee op zijn hit Living for the City.

Stone, die vaker met Wonder heeft opgetreden, liet tijdens haar eigen show al doorschemeren het erg spannend te vinden om voor de zanger op te treden. Toch was er, op een paar giechels na, weinig te merken van zenuwen tijdens haar concert. Stone zong bloedzuiver nummers als Super Duper Love (Are You Diggin' on Me) en Fell in Love with a Boy.

Niet alleen Stevie Wonder en Joss Stone creƫerden een positief gevoel op de tweede dag van North Sea Jazz. Ook acts als Al Jarreau, Snarky Puppy en Alain Clark gaven de zaterdag een zonnig tintje.

Jarreau deed waar hij heerser in is, zo onverstaanbaar mogelijk de meest bizarre klanken produceren. Snarky Puppy kreeg de overvolle zaal volledig aan het dansen en het swingende optreden van Clark was een perfect begin van de energieke tweede dag. Met Wonder als kersje op de taart.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren