logo songteksten.net

'Keisha Castle-Hughes heeft rol in Game of Thrones'

(Novum) - De Nieuw-Zeelandse Keisha Castle-Hughes heeft een rol bemachtigd in het vijfde seizoen van Game of Thrones. De actrice, vooral bekend als de koningin van Naboo in Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith, zou een van de zogenoemde Sand Snakes spelen. Dat schrijft The New Zealand Herald.

De 24-jarige Castle-Hughes zou via Twitter hebben laten weten dat ze in beeld is voor de rol van een van de acht buitenechtelijke dochters van prins Oberyn Martell, elk zo dodelijk als een woestijnslang. Ze zou op Twitter zelfs al de naam Stark hebben aangenomen, verwijzend naar een van de koninklijke families uit de populaire fantasy-serie. Dat account is inmiddels echter verwijderd.

Ook is de actrice gespot in Hong Kong, Noord-Ierland en Londen, waar de opnames van de serie plaatsvinden. Haar man, dj Jonathan Morrison, is na hun bruiloft op Valentijnsdag in Los Angeles weer teruggekeerd naar Nieuw-Zeeland, maar Castle-Hughes gaf in een interview met de krant aan dat ze graag in de Verenigde Staten wil blijven voor haar acteercarrière.

Het vierde seizoen van Game of Thrones kreeg vorige week maar liefst negentien nominaties bij de Emmy Awards, het hoogste aantal nominaties dit jaar. De eerste aflevering van seizoen vijf verschijnt in april op de buis.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren