logo songteksten.net

Marciano hoopt op 'solodebuut' door kind Doutzen

(Novum) - Het zou Ryan Marciano helemaal niet slecht uitkomen als zijn dj-maatje Sunnery James tijdens een set halsoverkop naar huis moet omdat zijn vrouw Doutzen Kroes aan het bevallen is. "Dat kan mijn solodoorbraak zijn", lacht de dj voor de camera van Novum Nieuws.

Kroes kan elk moment bevallen van haar tweede kind. "Ik moet m'n telefoon echt in de gaten houden", vertelt James. "Ik kan elk moment een alarmbericht krijgen dat ik naar huis moet." De dj en het 29-jarige model weten al dat ze dit keer een dochter krijgen. Zoontje Phyllon zag in januari 2011 het levenslicht.

Hoewel de agenda van James en Marciano tot het einde van het jaar 'propvol' zit, heeft James zat tijd voor zijn gezinnetje. "Ondanks onze drukke schema's hou ik er nog een bijna normaal gezinsleven op na. Daar ben ik ook Ryan dankbaar voor. Hij is heel flexibel, ook als we een gig moeten laten schieten voor mijn gezin."

Helemaal zonder eigenbelang zijn die gulle acties van Marciano niet. "Het is belangrijk dat hij ook thuis goed in z'n vel zit. Anders is hij onderweg ook niet zo gezellig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren