logo songteksten.net

Fifty Shades-acteur scoort rol naast Bradley Cooper

(Novum) - Jamie Dornan heeft zijn eerste grote filmrol te pakken nadat hij werd gecast in de boekverfilming Fifty Shades of Grey. De Ier, die de hoofdrol van Christian Grey speelt, heeft getekend voor het kookdrama Adam Jones met Bradley Cooper. Dat schrijft de Amerikaanse filmsite The Wrap.

Cooper speelt een topkok die, na enkele jaren geen voet meer in een keuken te hebben gezet, naar Londen terugkeert op jacht naar een derde Michelinster. Welke rol Dornan gaat spelen is nog onbekend. Andere rollen worden vertolkt door Emma Thompson, Sienna Miller, Daniel Brühl en Omar Sy.

Het filmproject heette tot voor kort Chef. De titel is waarschijnlijk gewijzigd om verwarring met de in september te verschijnen film van Jon Favreau met Robert Downey jr. te voorkomen.

De 32-jarige Dornan maakte zijn filmdebuut in Marie Antoinette van Sofia Coppola, maar is vooral bekend als sheriff in de serie Once Upon a Time en als seriemoordenaar in de serie The Fall. Verwacht wordt echter dat hij zijn absolute doorbraak gaat maken met Fifty Shades of Grey, over een naïeve studente die een BDSM-relatie krijgt met een jonge miljardair, die op 12 februari verschijnt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren