logo songteksten.net

Katy Perry draagt video op aan slachtoffers MH17

(Novum) - Katy Perry heeft de videoclip bij het nummer Unconditionally opgedragen aan de slachtoffers van vlucht MH17. De Amerikaanse zangeres maakte de video in samenwerking met Unicef, waarvoor ze goodwillambassadrice is, om aandacht te vragen voor de 35 miljoen mensen die wereldwijd zijn besmet met het hiv-virus.

"Donderdag hebben we veel mensen verloren die hun leven hebben gewijd aan het bestrijden van hiv", schrijft de 29-jarige Perry op Facebook. "Zij reisden naar de internationale aidsconferentie, waar we deze video wilden lanceren." Onder de slachtoffers van de vliegramp waren de Nederlandse aidsonderzoeker Joep Lange en zijn rechterhand Jacqueline van Tongeren. In het vliegtuig van Malaysia Airlines zaten nog vier onderzoekers en activisten die de conferentie in Australiƫ zouden bijwonen.

"Ik wil deze video ook aan hen opdragen", verwijst Perry naar de aidsonderzoekers. "Ik wil hen, en alle andere slachtoffers van MH17 eren." De aidsconferentie werd zondag geopend in Melbourne.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren