logo songteksten.net

Dochter Madonna blij met einde middelbare school

(Novum) - Lourdes Leon is blij dat ze sinds vorige maand klaar is met de middelbare school. "Ik hoef me niet meer voor te bereiden op een onheilspellend schooljaar en vooruit te werken tijdens de prachtige zomervakantie", schrijft de 18-jarige dochter van Madonna op haar weblog.

Lourdes, die zichzelf Lola noemt, vindt het wel vreemd om te bedenken dat ze nooit meer terug hoeft naar de LaGuardia High School in New York. "Ik vind het heel gek om er bij stil te staan omdat het iets is waar ik al jaren over praat en het nu eindelijk zo is." De jonge modeontwerper, die samen met haar moeder verantwoordelijk is voor de kledinglijn Material Girl, is naar verluidt van plan om te studeren aan de University of Michigan, waar Madonna ook kort studeerde.

Lourdes heeft naar eigen zeggen op een mooie manier afscheid genomen van de middelbare school. "Een week voordat ik mijn diploma kreeg, hadden we het eindfeest waar elke Amerikaanse tiener ondanks de slechte muziek naartoe gaat", vertelt ze. "Het was geweldig, maar dat lag vooral aan het feit dat ik de hele nacht met mijn fantastische vrienden heb gefeest."

De brunette heeft het er flink van genomen tijdens haar 'prom'. "Ik moest mijn leraren ontwijken omdat ik mogelijk champagne had gedronken en dat voor ongemakkelijke situaties kon zorgen", vertelt Lourdes. "Maar naast alle gekke dingen op het feest, kon ik het hele weekeinde met mijn maatjes van de middelbare school optrekken. Het was een mooie manier om het jaar af te sluiten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren