logo songteksten.net

Peaches Geldof inderdaad overleden aan overdosis

(Novum) - Peaches Geldof is in april inderdaad overleden als gevolg van een overdosis heroïne. Dat blijkt uit een onderzoek naar de doodsoorzaak van de 25-jarige dochter van Bob Geldof. De resultaten van de lijkschouwing werden woensdag openbaar gemaakt tijdens een hoorzitting.

In het bloed van Geldof is bovendien codeïne, methadon en morfine gevonden, meldt de BBC. Op de polsen en duimen van de socialite zaten verwondingen die duiden op het inspuiten van drugs.

Geldof zou heroïne in november hebben afgezworen. Volgens haar echtgenoot Tom Cohen greep het model sinds februari weer geregeld naar de harddrug. De onderbreking in haar drugsgebruik is Geldof waarschijnlijk fataal geworden, zei de patholoog-anatoom. Daardoor kon ze pure heroïne, die na haar dood in haar woning werd aangetroffen, niet meer aan.

Cohen trof zijn echtgenote levenloos aan in april. Hij zocht Geldof op omdat ze haar telefoon niet meer beantwoordde. De 25-jarige werd ter plekke dood verklaard. Geldof verloor haar moeder Paula Yates toen ze 11 jaar was. Ook Yates stierf aan een overdosis heroïne.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren