logo songteksten.net

Adele krijgt forse schadevergoeding voor babyfoto's

(Novum) - Adele krijgt een fikse schadevergoeding. Haar 2-jarige zoontje werd gefotografeerd door Britse paparazzi, waar de zangeres niet niet van gediend was. Advocaten van Angelo Adkins zijn akkoord gegaan met 'een schadevergoeding van vijf getallen', schrijft de BBC.

Peuter Angelo werd vorig jaar juni en in november gefotografeerd met zijn ouders Adele en Simon Konecki. Zij stapten naar de rechter omdat ze vinden dat hun zoon 'geen publiek bezit is en dat nooit mag worden'. "Het is heel triest dat foto's een aantal belangrijke momenten uit het leven van Angelo, zoals zijn eerste familie-uitje en eerste bezoek aan de speeltuin, wereldwijd zijn gepubliceerd", stelt de advocaat van Adele.

De Britse zangeres heeft meermaals aangegeven haar zoon buiten de media te willen houden. "Het is een duidelijke inbreuk op de privacy", stelt de advocaat. Adele en Konecki zullen er volgens haar alles aan doen om Angelo's privacy te beschermen.

Corbis Images UK Limited, het bedrijf achter Splash News en Picture Agency, heeft naast het betalen van de schadevergoeding toegezegd de gewraakte foto's uit archieven te halen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren