logo songteksten.net

'Robin Thicke legt zich eindelijk neer bij breuk'

(Novum) - Robin Thicke lijkt na maanden in te zien dat zijn vele smeekbedes geen enkel effect hebben. De 37-jarige zanger zag zijn huwelijk met zijn jeugdliefde in februari stranden. Thicke legde zich niet neer bij de breuk en deed er maandenlang alles aan om Paula Patton weer voor zich te winnen. Inmiddels ziet Thicke in dat zijn huwelijk echt over is, vertellen ingewijden aan entertainmentwebsite TMZ.

Hoewel Thicke zich lijkt neer te leggen bij het einde van zijn huwelijk, dat bijna tien jaar duurde, weigert hij een scheiding aan te vragen. Dat laat hij over aan Patton. Volgens bekenden van de wanhopige zanger wordt al gewerkt aan de boedelscheiding, maar hebben de exen nog geen advocaten in de arm genomen. Maandag zette Thicke de echtelijke woning, die Patton in februari verliet, in de verkoop.

Patton had volgens geruchten meer dan genoeg van het flirterige gedrag van haar echtgenoot. Een foto waarop in een spiegel te zien is dat de zanger tijdens het poseren voor een foto naar het achterwerk van een fan grijpt, zou voor Patton de druppel zijn geweest. Ook was zij volgens geruchten niet gecharmeerd van het veelbesproken seksueel getinte optreden van Thicke en Miley Cyrus tijdens de MTV VMA's.

Thicke probeerde Patton er maandenlang van te overtuigen dat hij een tweede kans verdient. De zanger droeg zijn complete nieuwe album Paula, dat begin deze maand verscheen, op aan zijn ex. Op nummers als You're My Fantasy, Get Her Back en Still Madly Crazy stort Thicke zijn hart uit. Niet alleen lijkt Thicke er niet in te slagen Patton terug te winnen, de plaat is vooralsnog een flop.

Ook in interviews benadrukte Thicke veelvuldig dat hij nog steeds gek is op Patton, die hij als tiener leerde kennen. Naar aanleiding van het eindeloze gevlei van de zanger adviseerden twitteraars Patton een contactverbod aan te vragen. Dat heeft de actrice, die een 4-jarige zoon heeft met Thicke, nog niet gedaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren