logo songteksten.net

Shia LaBeouf wil deal sluiten met justitie

(Novum) - Shia LaBeouf wil schikken in de zaak die tegen hem loopt wegens het verstoren van een voorstelling op Broadway. De acteur moest donderdag in de rechtbank in New York verschijnen omdat hij zich vorige maand niet kon gedragen tijdens de musical Cabaret.

De 28-jarige LaBeouf, die werd aangeklaagd wegens huisvredebreuk en wanordelijk gedrag, moet zich op 10 september weer melden in de rechtbank. De acteur, die tijdens het incident op Broadway dronken was, is inmiddels in behandeling voor zijn alcoholverslaving.

LaBeouf werd vorige maand opgepakt toen hij de voorstelling Cabaret bezocht. Tijdens de eerste helft van de show zou hij onder meer hebben lopen schelden en mensen op de billen hebben getikt. In de pauze werd de acteur, bekend van onder meer Transformers en Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, afgevoerd.

De acteur komt de laatste maanden geregeld in het nieuws vanwege zijn opmerkelijke gedrag. Zo deelde hij begin dit jaar een kopstoot uit tijdens een ruzie in een café en verscheen hij in februari op de rode loper met een papieren zak over zijn hoofd met de tekst 'ik ben niet meer beroemd'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren