logo songteksten.net

Wie Is de Mol?-uitjes mogen niet meer

(Novum) - Evenementenbureau TB Events mag geen groepsuitjes meer organiseren met de naam Wie Is de Mol? Producent IDTV, dat het gelijknamige tv-programma produceert, heeft maandag een kort geding gewonnen. Dat heeft de producent donderdag laten weten. De rechtbank in Arnhem publiceert de uitspraak pas vrijdag en wilde nog niet op de zaak reageren.

Het evenementenbureau organiseert al jaren uitjes met die naam. Ook heeft TB Events een website van een Wie Is de Mol?-spel. Alle domeinnamen moeten worden overgedragen aan IDTV. Als het bureau de naam alsnog gebruikt, moet een dwangsom worden betaald.

TB Events laat weten zich waarschijnlijk niet bij de uitspraak neer te leggen. "Het is erg makkelijk om te zeggen dat de uitjes niet meer mogen, terwijl we het al zo lang doen. Er zitten altijd twee kanten aan een verhaal", zegt een woordvoerder. Het bureau heeft nog geen concrete plannen. "Daar gaan we ons nu op beraden."

IDTV, dat sinds 1999 de producent van het televisieprogramma is, laat in een verklaring weten nu ook andere evenementenbureaus die Wie Is de Mol?-uitjes organiseren aan te gaan pakken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren