logo songteksten.net

B-Brave zanger kreeg hartkloppingen van boze fans

(Novum) - De vele boze fans na afzegging van een concert zijn de jongens van B-Brave niet in de koude kleren gaan zitten. "Daar krijg je toch hartkloppingen van", zei zanger Samuel Leijten donderdagavond in RTL Boulevard.

De Nederlandse boyband zegde op 11 juli op het laatste moment een concert af 'wegens privéomstandigheden'. Dat werd hen al niet in dank afgenomen, maar toen de jongens een paar uur later werden gekiekt op de Amsterdam Fashion Week, waren de reacties snerpend. De concertorganisator, Stichting Dijkpop, overwoog zelfs juridische stappen te ondernemen.

"Na de Fashion Week brak de hel los", weet Leijten nog. Ook werd gesuggereerd dat de bandleden met elkaar overhoop lagen. "We zijn nog beste vrienden", zegt medebandlid Cassius Verbond. Ook wil hij benadrukken dat de band er graag voor de fans is. "We willen graag elke show bijwonen, maar dat kon helaas niet."

Over de ware toedracht houden beide jongens zich op de vlakte. "Dat ligt gevoelig", zegt Leijtens simpelweg. "Het beste antwoord is silence."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren