logo songteksten.net

Baldwin weigert excuses aan te bieden voor spookrit

(Novum/AP) - Alec Baldwin wil absoluut niet zijn excuses aanbieden voor een spookrit die hij in mei maakte op zijn fiets in New York. De acteur, die van de weg werd geplukt en vervolgens flipte, zei donderdag tegen de rechter dat hij nog liever een boete betaalt.

De 56-jarige Baldwin, die werd aangeklaagd vanwege wanordelijk gedrag, moet zich van de rechter de komende zes maanden gedragen. Als de acteur in die tijd niet nog een keer wordt gearresteerd, wordt de zaak geseponeerd.

Baldwin werd van de weg geplukt en op de bon geslingerd toen hij tegen het verkeer in fietste. De acteur sprong vervolgens uit zijn vel. Toen de agenten Baldwin vroegen zich te legitimeren, bleek dat hij geen identiteitsbewijs op zak had. In New York geldt dat iemand mag worden gearresteerd als die zich niet kan legitimeren als een bekeuring wordt uitgeschreven, wat ook gebeurde.

De acteur komt wel vaker in het nieuws vanwege zijn korte lontje. Zo heeft Baldwin geregeld aanvaringen met paparazzi. Vorig jaar zomer raakte hij slaags met een fotograaf en in 2012 kreeg hij het binnen twee weken tijd twee keer aan de stok met een paparazzo.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren