logo songteksten.net

'Courteney Cox plant bruiloft in Noord-Ierland'

(Novum) - Courteney Cox wil graag in Noord-Ierland trouwen met Johnny McDaid. De actrice en de Ierse Snow Patrol-toetsenist zijn momenteel in McDaids woonplaats Derry op zoek naar trouwlocaties. Dat zeggen ingewijden in de Ierse krant Belfast Telegraph.

De 50-jarige Cox kwam woensdag aan in Derry om haar verloving te vieren met haar schoonfamilie en vrienden van de muzikant. Volgens ingewijden trouwt de actrice, die eind vorige maand haar verloving onthulde, liever in Noord-Ierland dan in haar eigen woonplaats Los Angeles. De twee hebben sinds eind vorig jaar een relatie.

De Britse zanger Ed Sheeran heeft de 38-jarige muzikant aan Cox voorgesteld toen hij hem meenam naar een feestje. "Ik ga veel uit en breng graag vrienden mee naar feestjes", zei Sheeran, die ook bevriend is met de actrice, onlangs in een interview. "Ik nam Johnny mee en stelde ze aan elkaar voor. Aan het einde van de avond ging ik naar huis en hij niet en dat was het."

Het is het tweede huwelijk voor de voormalige Friends-actrice. In 1999 stapte ze in het huwelijksbootje met acteur David Arquette. Samen kregen ze dochter Coco. In 2010 gingen de actrice en de acteur uit elkaar, maar ze zijn pas sinds vorig jaar mei officieel gescheiden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren