logo songteksten.net

Paul de Leeuw vindt vragen over seks te makkelijk

(Novum) - Paul de Leeuw vindt het goedkoop om via Ranking the Stars in het seksleven van BN'ers te duiken. "Ik ben heel erg tegen de expliciete seksvragen, dat vind ik altijd iets te makkelijk", vertelde de presentator aan RTL Boulevard.

Toch gaat het in Ranking the Stars, dat vanaf zondag weer op de buis is, wel geregeld over seks. "Er zit bijvoorbeeld een vraag in als: van wie zou je een kind willen?. Die is leuker dan de vraag: met wie zou je een keer seks willen", vindt De Leeuw.

Volgens de presentator zijn de deelnemende BN'ers, onder wie Patty Brard, Christina Curry en Tim Douwsma, weer openhartig. "Dat is ook dit jaar weer heel erg aan de hand. En er is een aantal mensen bij dat gewoon levert. Die weten wat er van hen verwacht wordt en die geven ook veel, dan is het ook wel gelijk knallen."

De elfde reeks van het spelprogramma, dat vanwege de vliegramp een week werd uitgesteld, overtreft volgens De Leeuw de eerdere edities. "Vorig jaar vond ik al een van de leukste seizoenen, maar nu is het weer leuker."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren