logo songteksten.net

Fifi Geldof woedend om kritiek op verslaafde zus

(Novum) - Fifi Geldof is ontzettend kwaad op mensen die kritiek hebben geuit op haar zus Peaches, die in april is overleden aan een overdosis heroïne. Woensdag werd de doodsoorzaak van de 25-jarige dochter van Bob Geldof bekend waarna op internet berichten verschenen over onder meer het 'onverantwoordelijke moederschap' van Peaches.

"Ik blijf niet kalm. Krijg de tering", reageerde de 31-jarige Geldof volgens Britse media op haar afgeschermde Instagram-profiel. "Dit somt precies op hoe ik me voel over alle verdorvenheid. Misschien dat ze nu toestemming krijgt om in vrede te rusten."

Een gebruiker reageerde op Fifi's bericht door te zeggen dat Peaches 'egoïstisch en triest' was omdat ze drugs gebruikte. "Je hebt overduidelijk geen idee waar je het over hebt. Weer iemand die gelooft in die klinkklare onzin. Ik zou het enorm waarderen als je oprot in plaats van dat je dat soort dingen tegen mij zegt op een dag als vandaag."

Peaches werd in april levenloos aangetroffen door haar echtgenoot Tom Cohen, met wie ze twee zoontjes heeft. Haar jongste kind Phaedra was bij haar op het moment dat ze een overdosis nam. Ook Paula Yates, de moeder van Peaches, Fifi en ook Pixie, overleed aan een overdosis heroïne.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren