logo songteksten.net

Taylor Swift voorziet fan van liefdesadvies

(Novum) - Meisjes die worstelen met hun liefdesleven kunnen best aankloppen bij Taylor Swift. De zangeres hielp een wanhopige fan die haar op Instagram hulp vroeg omdat ze verliefd is op een goede vriend. Swift, die bekend is vanwege haar kortstondige relaties met sterren als John Mayer, Joe Jonas en Jake Gyllenhaal, stuurde een uitgebreid bericht terug.

Het meisje vertelde onder meer dat haar goede vriend al een relatie heeft en dat ze niet weet wat ze moet doen. "Hoe het ook loopt, ik wil dat je weet dat wat je doet onbaatzuchtig, mooi en lief is. Je houdt van iemand zonder dat je verwacht dat deze liefde wordt beantwoord", schrijft de 24-jarige Swift. "Daar moet je je goed over voelen. Ik denk dat je ooit iemand vindt die jou op dezelfde manier liefheeft."

De zangeres vindt daarnaast dat een onbeantwoorde liefde voor net zo veel pijn kan zorgen als een stukgelopen relatie. "Als je een gebroken hart hebt, vragen vreemden als eerste hoe lang je samen was. Alsof de pijn afhankelijk is van hoe lang je met iemand bent", zegt Swift. "Onbeantwoorde liefde is net zo echt als andere liefde. Die is net zo pijnlijk en net zo spannend. Wat er ook gebeurt."

De fan was ontzettend dankbaar voor de lieve woorden van haar idool. "Je begrijpt me en dat betekent heel veel voor me", schrijft het meisje. "Je bent de grote zus die ik zelf niet heb. Dank je, ik had deze woorden van jou echt nodig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren