logo songteksten.net

Emmy Awards roept gasten op te carpoolen

(Novum) - De organisatie van de Primetime Emmy Awards heeft zijn gasten opgeroepen om samen te reizen naar de uitreiking van de prestigieuze televisieprijzen. De awards worden dit jaar op maandagmiddag 25 augustus uitgereikt, waardoor de organisatie verwacht dat het verkeer in Los Angeles chaotisch is. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Doordat de uitreiking dit jaar niet op zondag maar op maandag valt, zijn veel parkeerplekken in de buurt van het Nokia Theatre bezet door mensen die naar hun werk gaan. Om ervoor te zorgen dat de straten rond het theater niet volledig vastlopen, heeft de organisatie een beperking opgelegd op het aantal auto's waarmee gasten worden afgezet.

De prijzen werden de afgelopen jaren op zondag uitgereikt, waardoor bezoekers niets te maken hadden met de avondspits van een werkdag. Dit jaar vindt er echt echter een belangrijke American football-wedstrijd plaats op zondag, waardoor de ceremonie is verschoven.

Hoewel gasten van de Primetime Emmy Awards mogelijk langer en samen moeten reizen, denkt de organisatie niet dat het evenement minder goed wordt bezocht. De producent verwacht zelfs dat de televisie-uitzending beter wordt bekeken. "Ik denk dat het in ons voordeel werkt dat het op maandag wordt uitgezonden omdat het nog steeds zomer is. Ik denk dat we een kans hebben dat er meer belangstelling is."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren