logo songteksten.net

Sarah Palin lanceert eigen online nieuwszender

(Novum) - Sarah Palin wil de wereld van betere informatie voorzien. De voormalige Amerikaanse vicepresidentskandidate en gouverneur van Alaska, die vooral in het nieuws kwam vanwege een zwangere tienerdochter, berenvellen als tapijt en een rotsvast geloof dat mensen en dinosauriërs samen door de oertijd banjerden, heeft zondag een online nieuwszender gelanceerd. Dat bericht CNN maandag.

"Heeft u ook zo genoeg van nieuws dat eerst door de media gefilterd is?" vraagt Palin zich hardop af in het promotiefilmpje. "Nou, ik wel. Ik wil met u kunnen praten via ons kanaal, zonder dat de heren politici zich er mee gaan bemoeien." De politicus, aanhanger van de uiterst conservatieve Tea Party, heeft al meermaals laten weten weinig op te hebben met de Democratische president Barack Obama en diens entourage.

Geïnteresseerden krijgen voor nog geen tien dollar per maand of honderd dollar per jaar toegang tot het Sarah Palin Channel. Als goed patriot verschaft Sarah 'ik kan Rusland vanuit mijn huis zien' Palin gratis toegang aan alle leden van de Amerikaanse krijgsmacht.

De zender is onderdeel van het in maart gelanceerde TAPP, opgericht door voormalig NBC-topman Jeff Gaspin en journalist Joe Klein. Die heeft tot doel mediapersoonlijkheden een eigen nieuwsplatform te geven. Geruchten dat Palin een eigen show zou krijgen deden al langer de ronde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren