logo songteksten.net

Singer-songwriterfinale minder goed bekeken

(Novum) - De finale van De Beste Singer-songwriter is maandagavond bekeken door 305 duizend mensen. Daarmee is het slot van de derde reeks een stuk minder goed bekeken dan de finale van vorig seizoen, toen 482 duizend mensen inschakelden. Stef Classens won de strijd.

De nieuwe zomerserie Ik Neem Je Mee, uitgezonden op Nederland 1, was maandag goed voor 631 duizend kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. In de eerste aflevering ging presentatrice Yvon Jaspers op stap met windsurfer Dorian van Rijsselberghe.

Maandag werd ook Knevel en Van den Brink hervat. Het programma was even van de buis wegens het WK in Braziliƫ. De laatste uitzending voor het sportevenement was op 11 juni en trok 571 duizend kijkers. De uitzending van maandag deed het met 753 duizend kijkers een stuk beter.

Presentator Andries Knevel ging maandagavond op Twitter door het stof nadat hij naar eigen zeggen een 'ongelukkige' vraag had gesteld aan de zus van een MH17-slachtoffer. Hij vroeg of ze wel eens nadacht over 'hoe hij eraan toe zou zijn' na een val van 'tien kilometer hoogte'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren