logo songteksten.net

Filmmaker maakt christelijke concurrent 50 Shades

(Novum) - De pikante film Fifty Shades of Grey krijgt concurrentie. De Amerikaanse filmmaker Rik Swartzwelder werkt aan de christelijke film Old Fashioned, die net als de BDSM-film volgend jaar op Valentijnsdag in première moet gaan. Dat schrijft het Amerikaanse filmtijdschrift Variety.

"Ik wil een serieus liefdesverhaal over de relatie met God vertellen", zegt Swartzwelder, die de film schrijft, regisseert en de hoofdrol speelt. "Een verhaal dat de mogelijkheid van een hogere standaard in relaties onderzoekt, maar daarnaast bewust is van hoe breekbaar we allemaal zijn."

De filmmaker is zich bewust dat het moeilijk wordt om tegen Fifty Shades of Grey op te boksen. "Zij draaien op meer schermen, hebben meer geld en die film is een grotere hype. Maar we hopen dat er meer mensen zijn die meer verwachten van liefde en films."

De trailer van Fifty Shades of Grey, naar de gelijknamige bestseller van E.L. James, verscheen vorige week. De beelden van de film, die het verhaal vertelt van de naïeve Anastacia Steele die als een blok valt voor de aan BDSM-liefhebber Christian Grey, werden meer dan 36 miljoen keer bekeken. Geen enkele trailer trok dit jaar zo snel zo veel kijkers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren