logo songteksten.net

Ali B twijfelde over vervolg The Voice of Holland

(Novum) - Ali B heeft goed nagedacht voor hij 'ja' zei tegen een nieuwe reeks van The Voice of Holland. "Elk jaar bekijk ik een aanvraag opnieuw", zegt de rapper woensdag in Metro. "Maar de makers kwamen met een aantal nieuwe ontwikkelingen waar ik wel weer zin in had."

Welke ontwikkelingen dat zijn, verklapt Ali B niet. "Maar de TVOH-coaches in het buitenland zullen versteld staan van hoe wij het hebben aangepakt", belooft de 32-jarige rapper, die net de 'blind auditions' van het programma achter de rug heeft. "We staan niet stil en zorgen ervoor dat we het publiek een stapje voor zijn."

De kritiek dat hij geen goede coach zou kunnen zijn bij The Voice of Holland omdat hij een rapper is en geen zanger, legt Ali B naast zich neer. "Ik ben zelfs in populariteit gestegen bij de kandidaten", zegt hij. "Ik heb echt een hele goede lichting dit jaar. Dat komt door wat ze vorig seizoen van mij gezien hebben." De rapper zegt te genieten van zijn rol als underdog. "Ik heb liever dat ze me onderschatten dan overschatten. Zodra ik de favoriet word, kap ik ermee", lacht hij.

Naast The Voice of Holland heeft Ali B nog twee programma's op stapel staan: Ali B en de Muziekkaravaan en een nieuw seizoen Ali B op Volle Toeren. Voor Ali B en de Muziekkaravaan betrok de rapper een huis in het Marokkaanse Fez, waar hij acht muzikanten uitnodigde die om beurten samen met hem een nummer kwamen schrijven. Het programma komt zondag voor het eerst op tv.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren