logo songteksten.net

Jason de Ridder houdt niet van klagende meisjes

(Novum) - Acteur Jason de Ridder heeft liever geen vriendin die te veel over haar uiterlijk klaagt. "Meisjes die zeuren dat ze te dik zijn bijvoorbeeld. Ik kan een paar keer zeggen dat ik haar prachtig vind, maar als ze blijft klagen, zeg ik: ga de sportschool in dan", zegt De Ridder, die Peter Pels speelt in de theatervoorstelling Anne, in Viva. "En dat is ook weer niet goed. 'Zie je wel dat je me te dik vindt'. Vermoeiend."

De 24-jarige acteur, die rollen had ik A'dam - E.V.A. en Van God Los, houdt daarnaast niet van stille vrouwen in de slaapkamer. "Als ze op haar rug gaat liggen en er verder niets uitkomt. Geen geluid, geen beweging. Dat je denkt: eh, vind jij het ook leuk?"

De Ridder ziet zijn toekomstige vriendin het liefst als ze op haar gemak is. "Als ze vrij is in haar doen en laten en initiatief neemt. Ook in bed", zegt hij. "En ik heb een zwak voor vrouwen die een beetje met hun voeten naar binnen staan. Dat vind ik zo aandoenlijk. Een mooie uitstraling is ook een pre, een meisje dat vrolijk de wereld in kijkt, is prachtig. Misschien omdat ik dat zelf soms moeilijk vind."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren