logo songteksten.net

Advocaten dumpen cliënt in zaak rond Singer

(Novum) - De twee advocaten van Michael Egan, die eerder dit jaar regisseur Bryan Singer aanklaagde wegens seksueel misbruik, willen hun cliënt niet langer vertegenwoordigen. Ze hebben geen vertrouwen meer in de 31-jarige Egan, die beweert dat hij door Singer werd misbruikt in 1999. Egan heeft een andere raadsman in de arm genomen.

Volgens Marty Singer, de advocaat van Bryan Singer, wilden de advocaten van Egan een schikking treffen voor honderdduizend dollar. Nadat beide partijen akkoord waren gegaan, zou Egan echter van mening zijn veranderd.

"Dit soort deals, waarbij je geacht wordt je mond te houden is precies waarom ik de zaak in eerste instantie aanhangig heb gemaakt", heeft hij volgens TMZ gezegd. Egan beschuldigde eerder ook nog drie anderen van misbruik, maar trok die aanklachten allemaal in.

De 48-jarige Singer, bekend van de X-Men-films, geeft volgens zijn advocaat de strijd nog niet op. "Bryan en zijn team gaan door met vechten tot zijn naam is gezuiverd", aldus Marty Singer. Op 9 september vindt een hoorzitting plaats in de zaak.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren