logo songteksten.net

Patty Brard verwacht dochter niet op bruiloft

(Novum) - Patty Brard hoopt dat haar dochter in september getuige is van haar vierde bruiloft, maar verwacht niet dat Priscilla op komt dagen. "Ik wil haar er graag bij hebben, want het doet nog elke dag pijn dat ik haar niet meer zie", vertelde Brard, wier huwelijksvoorbereidingen worden vastgelegd door SBS, aan Story. "Maar ik vraag me af of Priscilla komt. Ze houdt niet van de camera's."

De 31-jarige Priscilla heeft in ieder geval een uitnodiging voor de bruiloft van haar moeder gehad. "Mijn dochter houdt niet van de spotlights en ik respecteer dat. Ik hoop dat ze er zal zijn, maar ik hoop er niet te veel op."

Patty en Priscilla hebben al jaren geen contact meer. Brards dochter legde in 2011 in het BNN-programma Je Zal het Maar Zijn uit dat ze voor haar gevoel niet genoeg aandacht kreeg van haar moeder. Priscilla zei destijds op een verzoening te hopen. "Maar dan wel echt, dat ze het echt wil."

Patty zou graag weer een band opbouwen met haar enige kind. "Voor mijn dochter heeft de deur altijd opengestaan en dat is, nu ik trouw, niet veranderd. Ik weet dat het ooit weer goedkomt tussen mijn dochter en mij. Ik ben er klaar voor. Priscilla moet er ook klaar voor zijn."

Wat Patty betreft ligt de bal bij Priscilla. "Ik doe er volgens mij verstandig aan niets te forceren. Ik moet haar de kans geven om zelf het moment te bepalen wanneer ze eraan toe is om weer deel te gaan uitmaken van mijn leven. Wat mij betreft hoe eerder, hoe liever."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren