logo songteksten.net

Dave Roelvink knapt af op boerinnen

(Novum) - Dave Roelvink is sinds kort weer op de markt. De zoon van volkszanger Dries, die zijn vaste relatie een paar weken geleden zag stranden, weet precies wat hij zoekt in een vrouw. "Ik ben gek op exotische vrouwen", vertelt Dave aan Story. Ook weet de Amsterdammer precies wat hij niet zoekt. "De grootste afknapper is een Fries accent. Niets is erger dan een vrouw die als een boerin praat."

Dat accenten nadelig kunnen werken, weet de 20-jarige Dave maar al te goed. "Ik heb ooit auditie gedaan voor Goede Tijden, Slechte Tijden, maar werd uiteindelijk afgewezen vanwege mijn Amsterdamse tongval", vertelt het model, dat carrière hoopt te maken als acteur.

Roelvink heeft zijn eerste klus al te pakken, een bijrol in De Overgave. Voor de pikante film, die de Nederlandse tegenhanger van Fifty Shades of Grey wordt genoemd, moest Dave een seksscène opnemen met hoofdrolspeelster Sheena Tchai. "Het was bepaald geen straf, want Sheena is een mooie vrouw."

Oer-Hollandse blonde dames kunnen Dave minder bekoren. "Veel van mijn vrienden vallen op blonde dames. Ik ga voor brunettes met een goudkleurig huidje, lichte ogen en grote borsten." Dave is niet van plan de bloemetjes buiten te zetten zolang hij de ware nog niet heeft gevonden. "Ik heb graag een vaste relatie. Als single ben ik meer geneigd te gaan stappen met mijn vrienden, terwijl ik het juist heerlijk vind om op vrijdagavond met mijn meissie op de bank een filmpje te kijken."

"Een vaste vriendin brengt stabiliteit", weet Roelvink. "Zij is dan mijn rustpunt, en dat heb ik wel nodig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren