logo songteksten.net

Filemon Wesselink presenteert De Overnachting

(Novum) - Filemon Wesselink gaat het programma De Overnachting op Radio 1 presenteren. Dat laat BNN-VARA donderdag weten. Hij neemt het stokje over van Patrick Lodiers, die de overstap maakt naar KRO-NRCV. Lodiers presenteerde het programma vier jaar lang.

Voor het radioprogramma logeert iedere week een prominente gast in een Amsterdams hotel. De presentator interviewt de gast een uur lang. "Een lang interview is uiteindelijk het mooiste en spannendste om te doen", zegt de 35-jarige Wesselink in een verklaring.

Filemon presenteerde op Radio 1 eerder al het wekelijkse nachtprogramma De Week van Filemon, waarin hij Nederlanders in het buitenland interviewde. Hij stopte daar in december mee, omdat hij het niet meer kon combineren met zijn presentatieklussen voor televisie.

Lodiers presenteert het programma komend weekend voor het laatst. "Met hartzeer neem ik afscheid van De Overnachting", zegt Lodiers. "De wekelijkse bijzondere gesprekken op de hotelkamer ga ik absoluut missen. Ik hoop dat mijn laatste gast, Tim Knol, een passend afscheidslied zal spelen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren