logo songteksten.net

Chris Pratt berispt om blotepiemelscène

(Novum) - Chris Pratt heeft in een scène van de comedyserie Parks and Recreation zijn hele hebben en houden tentoongespreid aan tegenspeelster Amy Poehler. "Ze geven je altijd een vleeskleurige onderbroek voor dat soort scènes, maar ik wilde alles echt laten zien", zegt Pratt tegen talkshowpresentator Seth Myers. "Daar waren de producenten niet blij mee."

De scène uit het tweede seizoen betreft een moment waarop Pratts en Poehlers personages, Andy en Leslie, nog een relatie hebben. Hij staat op een avond dronken voor haar deur en belt aan, waarna zij de deur opendoet en schrikt van het vlezige gevaarte. De bedoeling was dat Pratt de vleeskleurige slip aan zou houden en dat zijn kruis later geblokt in beeld zou verschijnen, waardoor het leek of hij er in zijn blote piemel stond.

"Maar ik had daar helemaal geen zin in", zegt de 34-jarige Pratt terwijl hij zijn lachen niet kan inhouden. "Ik vroeg aan onze geluidsman of het oké was om gewoon 'full snake' in beeld te brengen. Hij moest lachen maar het leek hem geen immens probleem." Zo gezegd, zo gedaan.

"De reactie van Amy was echt goud", lacht Pratt voluit. "Ze was oprecht verbouwereerd, en het mooiste is nog dat ze die opname uiteindelijk hebben gebruikt."

De producenten waren er echter niet zo over te spreken. "Ik kreeg een officiële berisping waarin mij werd verteld dat het eigenlijk niet kon", vertelt Pratt met een doodserieus gezicht dat steeds in de lach schiet. "En ik mocht er in de toekomst ook niet lacherig over doen. Dus dat moeten we dan vooral maar niet doen."

Pratt rondde onlangs de opnames af van het zevende en laatste seizoen van Parks and Recreation. Op 14 augustus is hij te zien in zijn eerste hoofdrol in een grote film, Guardians of the Galaxy, wat volgens velen zijn grote doorbraak gaat worden. Daarna is hij te zien in nog een immense zomerfilm, de volgend jaar te verschijnen Jurassic World.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren