logo songteksten.net

Doutzen Kroes beviel in bad

(Novum) - Doutzen Kroes heeft haar dochter Myllena Mae in bad ter wereld gebracht. "We hebben een cursus gedaan, hypnobirthing", zei het Friese topmodel donderdag in RTL Boulevard. "Dan bereid je je voor op een bevalling door weeën op te vangen. Mijn lichaam is ervoor gemaakt. Het is heel fijn om samen in bad te zitten."

Het stel kreeg het idee tijdens een aflevering van het programma Proefkonijnen met Valerio Zeno en Dennis Storm. "De weeën begonnen woensdagochtend om een uur of vijf", vertelt de 29-jarige Kroes. "Om 10.00 uur was het allemaal gepiept."

Ook echtgenoot Sunnery James is dolgelukkig met de aanvulling op zijn gezin. "Ik vond het spannend, en ons zoontje Phyllon ook", vertelt de dj. "Hij heeft normaal nooit buikpijn, maar tijdens de bevalling had hij ineens last."

"We zijn er ook heel erg mee bezig om hem bij alles te betrekken en aandacht te geven", vult moeder Kroes aan. "Hij is ook al drieënhalf, dus hij beseft best goed wat er allemaal gebeurt. We laten steeds aan Myllena zien wat Phyllon allemaal al kan. Dan is hij meteen heel trots."

Hoewel het gezin nu nog met volle teugen wil genieten, staan de eerste klussen alweer op het programma. "We hebben even een paar weken vrij, maar voor september heb ik twee dingen staan. Gelukkig hoef ik dan nog niet in ondergoed."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren