logo songteksten.net

Rob Zombie schakelt fans in voor nieuwe horrorfilm

(Novum) - Rob Zombie maakt voor zijn nieuwe film 31 gebruik van crowdfunding. "Dat is de beste manier om fans voor je film in te schakelen", zegt de Amerikaanse regisseur en rocker op de pagina van de film op website Fanbacked. "Metal- en horrorfans zijn zeer trouw. Hun hele leven draait erom, net als bij mij. Als je hen bij je film kunt betrekken, is dat voor iedereen een enorme winst."

Fans kunnen nog zestig dagen hun steun betuigen voor de film over vijf mensen die op 31 oktober, Halloween, verdwijnen. Ze komen terecht in Murder World, een absolute hel op aarde.

"Ik werd geïnspireerd door een bericht over hoeveel mensen elk jaar verdwijnen tijdens Halloween", zegt Zombie, vooral bekend van horrorklassiekers als Halloween en House of 1000 Corpses. "Ik weet niet eens of het waar is maar dat maakt me eigenlijk niets uit. Waar gaan die mensen heen? Worden ze ooit gevonden? Deze film gaat over vijf van die mensen, en de verschrikkingen die ze moeten doorstaan om te overleven."

De minimuminleg is vijftien dollar, wat memorabilia oplevert als een poster, ring en flesopener van de film. Voor vijftig dollar ligt een filmposter, T-shirt of dvd in het verschiet met een handtekening van Zombie. 750 dollar is genoeg voor een eervolle vermelding op de aftiteling en de absolute hoofdprijs moet toch zijn om voor vijfduizend dollar een bijrol te scoren in de film. Daar was tot nu toe één fan voor te porren.

31 heeft nog geen cast. Volgende week worden de eerste locaties gescout.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren