logo songteksten.net

Kings of Leon bedankt duiven voor strontvrije show

(Novum) - Kings of Leon is blij dat de band zijn concert van donderdag zonder vieze kleren af kon maken. De heren traden weer op in het Verizon Wireless Amphitheatre in St. Louis, waar de band vier jaar geleden werd ondergescheten door duiven.

"Bedankt voor een geweldige avond St. Louis", twitterde drummer Nathan Followill. "En bedankt duiven voor een strontvrij concert." Voor het optreden van Kings of Leon in de Amerikaanse stad werd volop de draak gestoken met het optreden. De vrienden van Jared Followill bestookten de bassist voor aanvang van de show met foto's van duiven. "Ik heb echt lekkere vrienden. Ze wensen me veel sterkte", schreef Jared bij een paar sms'jes die hij op Instagram plaatste.

Kings of Leon, dat wereldhits als Sex on Fire en Use Somebody scoorde, had in 2010 zo veel last van de duivenpoep dat het concert in St. Louis na drie nummers werd gestaakt. Vooral Jared moest het ontgelden. "Tijdens het derde nummer kreeg hij de uitwerpselen op zijn wang en in de buurt van zijn mond", verklaarde een woordvoerder van de band destijds. "Ze konden echt niet langer spelen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren