logo songteksten.net

Ferry Corsten en DJ Jean verrassen Dance Valley

(Novum) - Grote dj's als Ferry Corsten en DJ Jean staan zaterdagmiddag als verrassing op Dance Valley. Met nog achttien andere dj's maken Corsten en Jean een reis door de tijd ter gelegenheid van de jubileumeditie van het dancefestival. Dance Valley vindt dit jaar voor de twintigste keer plaats.

"Dit is ons cadeautje voor de bezoekers", zegt woordvoerder Rob Bout. De twintig dj's, onder wie ook Michel de Hey, Ronald Molendijk en Wildstylez, draaien dik een uur back to back. "Dit is nog nooit eerder gedaan en echt geweldig." Het verrassingsoptreden wordt volgens Bout afgesloten met 'een klapstuk'. "Wat dat is, weet ik ook nog niet, maar volgens mij komt er iets uit de lucht."

De jubileumeditie van Dance Valley is uitverkocht, zegt Bout. "Er zijn veertigduizend kaarten verkocht." Zaterdagmiddag waren volgens de woordvoerder 35 duizend mensen op het terrein in Spaarnwoude.

Daar trokken, ondanks de zonnedansjes van de organisatie, twee buien over. "Het waren geen Pinkpop-taferelen", zegt Bout over het Limburgse festival dat in juni stilgelegd moest worden vanwege een hevige onweersbui. "De eerste keer was het een beetje miezeren, de tweede bui was een lekkere plens van zeven tot acht minuten." Volgens Bout heeft het publiek geen last gehad van het weer. "Er zijn genoeg tenten om in te schuilen en we hebben poncho's beschikbaar."

Zaterdagavond nemen onder anderen The Partysquad, Chuckie en Nicky Romero nog plaats achter de draaitafels.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren