logo songteksten.net

'Kanye West werkt samen met Paul McCartney'

(Novum) - Kanye West en Paul McCartney zijn samen de studio ingedoken. Ingewijden zeggen in de Amerikaanse krant New York Post dat de muzikanten werken aan een paar nummers en daar mogelijk een album van maken. Vorige week deden al geruchten de ronde dat de rapper graag muziek wil maken met de ex-Beatle.

Een van de liedjes van de 37-jarige West en de 72-jarige McCartney zou Piss on My Grave heten. Volgens ingewijden zei Kim Kardashian, de vrouw van de rapper, dat ze verbaasd is over de provocerende titel.

McCartney zei eind vorig jaar al fan te zijn van West en dat hij recent een plaat van de rapper had gekocht. Ook liet de zanger weten dat hij op zijn nummer Appreciate graag een rapper had gewild en dat West en Jay-Z boven aan zijn lijstje stonden.

West, die niet bekendstaat als bescheiden, sprak eerder zijn bewondering uit voor The Beatles. "Het is onmogelijk een album te maken dat beter is dan platen van The Beatles tenzij je al dertig jaar meedraait", zei de rapper in 2008 in een interview. "Mensen kennen die albums al hun hele leven. Hopelijk draaien ze over vijf jaar nog steeds Love Lockdown en andere platen die ik nu maak."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren