logo songteksten.net

Waylon wil Alain Clark op Eurovisie Songfestival

(Novum) - Waylon ziet in Alain Clark een perfecte kandidaat voor het Eurovisie Songfestival. "Er zijn verschillende artiesten in Nederland waarbij ik het gevoel heb: dat zou het kunnen zijn", zegt de zanger voor de camera van Novum Nieuws. "Ik denk dat Alain er daar één van is." Dinsdag doken geruchten op dat Clark wordt afgevaardigd naar Wenen, waar het Songfestival in mei plaatsvindt. Clark zelf liet weten dat hij inderdaad is benaderd en dat hij daar open voor staat.

Volgens Waylon, die afgelopen jaar de tweede plek behaalde op het Songfestival met Ilse DeLange, is Clark een muzikant 'met een visie'. "Alain weet heel goed waar hij mee bezig is", legt de 34-jarige zanger, die 5 september zijn nieuwe album Heaven after Midnight uitbrengt, uit. "Hij weet wie hij is en wat hij aankan en da's een van de belangrijkste eigenschappen als muzikant: zelfkennis. Je moet jezelf niet overschatten, want dan gaat het fout."

Waylon heeft dan ook een korte, maar krachtige boodschap voor de 35-jarige Clark, die 'ook nog eens zijn buurman is'. "Alain, doen!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren