logo songteksten.net

Nieuwe liefde brengt Lies Visschedijk rust

(Novum) - Lies Visschedijk zegt rust te vinden bij haar nieuwe vriend. "Soms denk ik: Marc heeft hem gestuurd", zei de actrice, die vorige zomer haar man Marc van Uchelen verloor, dinsdagavond in Linda's Zomerweek. "Hij houdt van heel veel dingen waar Marc ook van hield."

De 40-jarige actrice zegt met haar nieuwe liefde veel te praten over haar man, die zelfmoord pleegde. "Hij zit met een vrouw die om het uur in huilen uitbarst. Ik heb ervoor gekozen om dat maar gewoon aan hem te laten zien, anders werkt het niet."

Visschedijk ontmoette haar nieuwe vlam in de kroeg. "Ik vond hem een hele knappe man en ik dacht: ik moet toch iets. Daarbij had ik het idee dat hij heel erg met me aan het flirten was, maar hij was gewoon met een vriend aan het praten." Voor ze naar huis moest, spoorde ze hem aan haar op te zoeken op Facebook. "Ik had al een paar biertjes op en ik zei: Facebook me, ik heet Lies."

Visschedijk, die twee kinderen kreeg met Van Uchelen, zegt sinds zijn dood een andere moeder te zijn. "Ik ben wel strenger geworden. We hadden vaak onenigheid over hoe het moest. Marc vond dat ik er nooit was, dat ik de vrouw was die op zondag het vlees kwam snijden", aldus de actrice. "Als ik er dan wel was, ging ik heel tof lopen doen en chocolade en cadeautjes uitdelen. Nu ben ik er altijd, dus nu ben ik veel strenger."

Volgens Visschedijk kunnen haar zoons daar best begrip voor opbrengen. "Dan zeg ik tegen ze: jongens, dit moet, anders red ik het niet. Dat snappen ze wel hoor."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren