logo songteksten.net

Patty Brard knokt voor 'trouwambtenaar' Kees Tol

(Novum) - Een belangrijk deel van de bruiloft van Patty Brard valt mogelijk in het water. De presentatrice, die volgende maand trouwt met architect Antoine van de Vijver, zou in de echt verbonden worden door Kees Tol. Of dat doorgaat, is nog maar de vraag. "De gemeente blijkt vier maanden nodig te hebben om dat in orde te maken", legt Brard woensdag uit in het AD.

Volgens de 59-jarige presentatrice is het nog 'onzeker' of Tol als trouwambtenaar dienst mag doen. "Ik zet alles op alles om het door te laten gaan." Na de officiƫle huwelijksvoltrekking 15 september in Amstelveen volgt een groot feest op Ibiza. Die ceremonie staat onder leiding van Gerard Joling.

Voordat Brard en Van de Vijver op het Spaanse eiland voor het altaar staan, laat het bruidspaar zich ruim een week in de watten leggen op een landgoed. "We gaan daar met twintig vrienden zitten en dingen doen waar de symboliek en romantiek vanaf druipt", weet Brard nu al. "Er komen boeddhistische monniken langs, we doen gezamenlijk een zweethutsessie, een ordinaire karaoke-avond en zullen los gaan tijden een hippie-bingo. Zo vieren we ons geluk."

Van de Vijver, volgens Brard een nuchtere Zeeuw, blijft rustig onder de grootse plannen van zijn aanstaande. "Ik kan hem soms slaan, zo relaxed blijft hij onder alle omstandigheden. Heerlijk zo'n man", vertelt Brard. "Patty is geen vrouw voor klein of middelmatig", weet Van de Vijver. "Dus daarom gaan we nu maar helemaal los."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren