logo songteksten.net

Tess Milne denkt na over gezinnetje

(Novum) - Tess Milne ziet zichzelf al moeder worden. "De laatste tijd merk ik dat het steeds meer begint te kriebelen", zegt de 26-jarige presentatrice in Story over haar kinderwens. "Ties en ik zijn zo gelukkig. Het zou toch prachtig zijn als we samen een kindje mogen krijgen?"

Een kind was voor Milne lange tijd toekomstmuziek. "Als geintje zeiden Ties en ik weleens dat we onze kinderen Thijs, Toos en Tineke gaan noemen. Het idee om een gezin te beginnen stond altijd redelijk ver van ons af." Inmiddels denkt Milne daar dus anders over. "Ties is de man bij wie ik altijd wil blijven en met wie ik een gezin wil."

Voorlopig heeft de presentatrice haar handen echter nog vol met haar werk. "Voor mijn nieuwe programma Roadtrippers ben ik veel op reis." Hoewel haar vriend in het verleden aangaf niet blij te zijn met de vele reizen van Milne, staat hij vierkant achter haar. "Ties gunt mij mijn vrijheid. Daarom is hij de man met wie ik oud wil worden. Hij vertrouwt mij voor honderd procent, en ik hem. Daarbij geeft hij me zo veel rust."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren