logo songteksten.net

Weer aanklacht aan adres Justin Bieber

(Novum) - Justin Bieber heeft de zoveelste aanklacht aan zijn broek hangen. Een paparazzo beweert dat hij door een bodyguard van de 20-jarige zanger in een wurggreep werd gehouden en tegen de motorkap van een auto werd geslagen. Bieber 'genoot van de afranseling', zo valt volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ te lezen in de aanklacht.

Het incident vond plaats in november in Kauai, een eiland uit de Hawaï-archipel. De fotograaf schoot plaatjes toen de zanger van een klif sprong, waarna Bieber zijn bodyguard opdracht zou hebben gegeven diens 'geheugenkaart af te pakken'.

Bieber zou zijn bodyguards wel vaker opdracht geven de paparazzi hardhandig aan te pakken. In Miami loopt nog een zaak die een fotograaf eerder dit jaar aanspande tegen Bieber en een van zijn spierbundels.

De Canadese zanger haalt de laatste tijd sowieso vaker het nieuws vanwege sores met justitie dan zijn muzikaal talent. Zo werd hij in de boeien geslagen omdat hij onder invloed achter het stuur zat en wordt hij van het mishandelen van een chauffeur.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren