logo songteksten.net

Mogelijk tweede seksvideo Dave Roelvink

(Novum) - De seksuele escapades van Dave Roelvink zijn mogelijk in nog een filmpje te bewonderen. "We hebben de geruchten gehoord dat er een video in omloop is, maar we kunnen het bestaan ervan nog niet bevestigen", zegt Erik Kwant, de woordvoerder van de familie van het meisje uit de eerste video, tegen Novum Nieuws.

Het eerste filmpje, waarin Roelvink oraal in bad wordt bevredigd, dook eerder deze week op en was gemaakt door zijn vrienden. De tweede seksvideo zou een stuk explicieter zijn dan de eerste. De familie liet al weten bezig te zijn met juridische stappen tegen de makers van het eerste filmpje. Mocht de tweede seksvideo ook bestaan, dan worden volgens Kwant ook daar maatregelen tegen getroffen.

De video werd in juli opgenomen tijdens een huisfeestje. Tijdens het feest werden ook onder meer juwelen en kleding gestolen. Dave en zijn vrienden werden in verband daarmee donderdag gearresteerd en mochten na te zijn verhoord op zaterdag weer vertrekken. Ze blijven echter wel verdacht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren