logo songteksten.net

Bejaarden, de apocalyps en seks in TV Lab

(Novum) - NPO 3 staat vanaf donderdagavond in het teken van het experiment. Tijdens TV Lab kunnen jonge tv-makers hun programma's testen op het publiek. Zo is het programma Oudtopia te zien, waarin Nicolaas Veul en Tim den Besten een maand lang in een bejaardenhuis wonen en gaan Dennis Storm en Valerio Zeno van BNN-VARA proberen te overleven in postapocalyptische samenleving.

Drie dagen lang zijn negen verschillende tv-formats te zien van de VPRO, BNN-VARA en de KRO. Het publiek moet via Twitter een mening geven over de programma's. Ook het veelbesproken programma Alle Dagen Seks krijgt drie live-uitzendingen in het kader van TV Lab. Arie Boomsma volgt in dit programma vier stellen die dertig dagen elke dag seks hebben. De grote vraag is of hun relatie is verbeterd.

Roué Verveer en Murth Mossel gaan in het programma Meer, Meer, Meer met een knipoog naar Geert Wilders in Brunei op zoek naar mensen die Nederland 'compleet kunnen maken'. En Hans Klok gaat de lolbroek uithangen in het programma Kreezie. Daarin gaan goochelaars incognito de straat op om voorbijgangers te foppen.

In Zes Dates worden een jongen en meisje gevolgd die proberen elkaar beter te leren kennen. In De Dontus krijgen Youtube-talenten de kans een programma te maken rond een thema, en in Streetlab hebben vier jeugdvrienden een grappig programma geprobeerd te maken over menselijk gedrag.

Het TV Lab wordt afgesloten met Tokyo Reverse, waarin een jongen zes uur lang door de straten van Tokyo loopt terwijl de wereld om hem heen achteruit beweegt. Na afloop van TV Lab bepalen de omroepen of ze het programma een kans geven.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren