logo songteksten.net

NFL wil dat muzikanten betalen voor Super Bowl-show

(Novum) - De National Football League (NFL) heeft Katy Perry, Rihanna en Coldplay gevraagd of ze bereid zijn te betalen voor een optreden in de pauzeshow van de Super Bowl. Dat melden diverse media op basis van The Wall Street Journal. Perry, Rihanna en Coldplay zouden boven aan het lijstje van de NFL staan voor de komende Super Bowl.

Vertegenwoordigers van de NFL vroegen de artiesten of ze bijvoorbeeld een gedeelte van hun toeropbrengsten willen afstaan in ruil voor een optreden in de pauzeshow. Volgens ingewijden werd die suggestie bij de zangers 'nogal koeltjes ontvangen'.

De NFL betaalt artiesten die optreden in de pauze van de finale van het American footballseizoen normaal gesproken niet. Wel worden reis- en productiekosten vergoed en die kunnen soms oplopen tot meer dan een miljoen dollar.

De pauzeshows worden traditiegetrouw door miljoenen mensen bekeken. Het optreden van Bruno Mars trok in februari 115,3 miljoen kijkers, een recordaantal. De volgende Super Bowl-finale is op 1 februari.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren