logo songteksten.net

Moeder weet niet van huwelijksproblemen Beyoncé

(Novum) - Beyoncé en Jay-Z staan helemaal niet op het punt te gaan scheiden. Dat zegt Tina Knowles, de moeder van Beyoncé, tegen entertainmentwebsite TMZ. "Alles is perfect", stelt Knowles, die een nauwe band heeft met haar dochter. "Iedereen is gelukkig." Geruchten dat het huwelijk van Beyoncé en Jay-Z in zwaar weer verkeert, doen al weken de ronde.

De verhalen werden de wereld in geholpen door de liftfittie van de rapper en Solange Knowles, Beyoncés jongere zusje. De twee kregen het begin mei aan de stok in een lift in New York. Bewakingsbeelden van de ordinaire vechtpartij gingen later die maand in no time de wereld over.

Beyoncé en Jay-Z, die in januari 2012 dochter Blue Ivy verwelkomden, gingen deze zomer samen op tournee. Ook rondom de concertreeks deden de wildste verhalen de ronde. Zo zouden de twee elkaar naast het podium nauwelijks zien en zou hun relatie enkel nog om geld draaien.

Tina Knowles laat TMZ weten dat ze zich niets aantrekt van alle verhalen over haar oudste dochter en schoonzoon. "Ik lees het niet eens meer."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren