logo songteksten.net

Rihanna leert wijze lessen van Leonardo DiCaprio

(Novum) - Rihanna heeft haar levensmotto ontleend aan Leonardo DiCaprio. De zangeres neemt DiCaprio's devies - vermijd vanzelfsprekendheid - ter harte. "Dat inspireert je tot creativiteit en houdt het spannend", legt Rihanna uit in Elle.

Hoewel hij wijze woorden debiteert, is DiCaprio volgens Rihanna niet de meest sexy man op aarde. Dat is volgens de 26-jarige zangeres acteur Vince Vaughn. "Hij is geweldig. Fantastisch."

Wat vrouwen betreft is Rihanna stiekem jaloers op Penélope Cruz. "Zij is de shit. Als ik morgen wakker zou worden met haar uiterlijk, zou ik dat geweldig vinden." Uma Thurmans personage in Pulp Fiction diende als inspiratie voor Rihanna's kapsel. "Mia Wallace is echt gangsta. Ze is legendarisch. Ik wil weer zo'n bob, met pony."

Rihanna geeft nog meer schoonheidstips. Zo drukt ze alle vrouwen op het hart vooral lippenstift te dragen. "Lippenstift leidt af van eventuele schoonheidsfoutjes", zegt de zangeres, die haar eigen cosmeticalijn heeft. "Als je lippenstift draagt, wek je meteen de indruk dat je piekfijn bent opgemaakt. En mannen zijn zo stom, die hebben het dan niet eens in de gaten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren