logo songteksten.net

Patty Brard bood dochter geen excuses aan

(Novum) - Patty Brard heeft nooit tegen haar dochter Priscilla gezegd dat ze spijt heeft. "Die kans heb ik nooit gekregen. Zij weet heus wel dat ik bepaalde dingen nooit meer zou doen", zei de zangeres en presentatrice, die al jaren geen contact meer met haar dochter heeft, donderdagavond in Linda's Zomerweek.

Priscilla zei in 2011 al in het BNN-programma Je Zal het Maar Zijn dat ze voor haar gevoel niet genoeg aandacht kreeg van haar moeder. "Ze heeft heel veel meegemaakt wat ze niet had hoeven meemaken. Ze verwijt me dat mijn carrière op de eerste plek kwam", zegt Brard.

De presentatrice kan wel begrijpen dat Priscilla geen behoefte heeft aan contact. "Ik ben ook iemand die recalcitrant door het leven ging en op tv was", zegt Brard over haar realityseries. "Dat ze denkt: dat is mijn moeder en ik moet morgen weer over straat." De presentatrice zegt dat de bal voor een verzoening bij haar dochter ligt. "Als zij er klaar voor is. Ik ben er altijd voor haar."

Ook met haar ouders heeft Brard geen contact. Dat haar vader, moeder en dochter later deze maand mogelijk niet naar haar vierde huwelijk komen, staat ze niet te veel bij stil. "Laat ik het zo zeggen: iedereen is ontzettend welkom." Toch is de presentatrice wel klaar met al het drama. "Ik wil in alle rust de laatste fase van mijn leven door. Als mensen dat niet met mij willen delen, is dat hun keuze."

Die rustige laatste fase brengt Brard graag door met haar verloofde Antoine de Vijver. "Hij is een lieve, stabiele en zachte factor", somt de presentatrice op. "Hij heeft het vertrouwen bij mij teruggebracht. Maar ik ben ook heel erg lief voor hem."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren