logo songteksten.net

Torenstra slaat vrouwen met liefde van zich af

(Novum) - Dames die zich gewillig aan de voeten van Waldemar Torenstra werpen, gaat de acteur met liefde uit de weg. "Ik hou nog heel veel meer van Sophie dan dat ik daar iets mee wil doen", zegt Torenstra, die sinds 2006 samen is met Sophie Hilbrand, donderdagavond in Linda's Zomerweek.

De 40-jarige acteur, die met Hilbrand twee kinderen heeft, heeft niet de behoefte om zijn heil buiten de deur te zoeken. "Ik heb geen last ervan in de zin dat ik dat echt wil doen", legt hij uit. "Ik moet niet weer een 25-jarige vriendin."

Hoewel de acteur niet ingaat op verzoekjes van vrouwen, vallen vrouwen geregeld voor hem in katzwijm. "Dat iemand begint te gillen, vind ik heel raar." Ook nodigen dames hem soms uit in hun slaapkamer. "Er worden wel eens naaktfoto's opgestuurd."

Torenstra zei onlangs in een interview dat hij zich wel eens belemmerd voelt door zijn gezin. "Om het gezin zit een wolk heen, maar ik wil ook wel eens met de jongens de kroeg in", legt de acteur uit. Toch prijst hij zich gelukkig. "Ik zou het voor geen goud willen missen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren