logo songteksten.net

Brard snapt weer waarom ze niet meer wilde trouwen

(Novum) - Patty Brard weet weer waarom ze zich ooit voornam nooit meer te trouwen. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik sinds een paar dagen weer begrijp waarom ik ooit zei: dit nooit meer", zegt de presentatrice en zangeres, die volgende maand voor de vierde keer trouwt, voor de camera van Novum Nieuws.

De 59-jarige Brard vindt al het regelwerk van haar bruiloft met architect Antoine de Vijver erg zwaar. "Dat is hetzelfde als pijn, dat vergeet je. Het is heel veel weer", zegt de presentatrice, die de aanloop naar haar huwelijk liet filmen voor de SBS6-reallifesoap Patty's Big Fat Ibiza Wedding.

De presentatrice vindt het soms wel confronterend om beelden van haar realityserie, die vanaf vrijdag wordt uitgezonden, terug te zien. "Te dik, geen make-up, geen haarstukje en in pyjama", somt Brard op.

Toch is de presentatrice wel tevreden over de serie. "Ik vind het wel weer eens leuk dat er een reallifesoap is waar niet alles tot in de perfectie en qua make-up is geregeld, zodat je ook de verschilletjes ziet." Wel wil Brard, in tegenstelling tot haar verloofde, nooit meer een eigen reallifesoap. "Nee, er komt geen vervolg." Dat De Vijver daarvoor wel te porren is, vindt Brard maar raar. "Hij komt af en toe zo uit de hoek dat je denkt: hoe krijg ik 'm weer terug in die hoek?"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren