logo songteksten.net

Slachtoffer misbruikzaak Bryan Singer wil stoppen

(Novum/AP) - De man die Bryan Singer beschuldigt van seksueel misbruik wil zijn rechtszaak intrekken. Michael Egan, die vorige maand zijn advocaat na ruzie zag opstappen, zegt geen nieuwe raadsman te kunnen vinden. Hij heeft daarom voorgesteld de rechtszaak tegen de X-Men-regisseur nu van tafel te vegen, op voorwaarde dat hij die in een later stadium weer kan aanspannen.

De 48-jarige Singer heeft al laten weten dat hij dat niet ziet zitten en dat hij de reeds gemaakte juridische kosten wil verhalen op Egan. De advocaten van de regisseur vinden dat hij 'voor eens en altijd af moet zijn van Egans kwalijke rechstzaak'. Laatstgenoemde beweert dat hij in 1999 op 17-jarige leeftijd door Singer is misbruikt in Hawaï. Hij wilde naar verluidt honderdduizend dollar zien.

Als Egans zaak wordt ingetrokken is de regssieur af van alle aanklachten die tegen hem waren ingediend. Een anonieme Britse acteur stelde dat ook hij door Singer was gedwongen tot seksuele handelingen. Die zaak werd vorige maand door een rechter niet-ontvankelijk verklaard.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren