logo songteksten.net

Aangifte tegen Dave Roelvink na tweede seksvideo

(Novum) - De familie van het meisje dat is gefilmd toen ze in de weer was met Dave Roelvink doet aangifte tegen hem naar aanleiding van een tweede seksvideo. De familie heeft voor de kwestie Peter Plasman in de arm genomen, bevestigt zijn advocatenkantoor vrijdag naar aanleiding van berichtgeving van De Telegraaf.

Tegen de zoon van zanger Dries Roelvink en een vriend wordt aangifte gedaan van het heimelijk filmen in het huis van het meisje in uiterst compromitterende omstandigheden. "De officier van justitie moet na mijn aangifte opdracht geven om uit te laten zoeken door wie, en ook hoe, dit filmpje is vervaardigd en de manier waarop het zijn weg naar verschillende media heeft kunnen vinden", aldus Plasman tegen de krant. De telefoons van de betrokkenen zijn al door de politie in beslag genomen.

"De aangifte zou zijn gedaan, maar daar ben ik niet mee bekend", reageerde Roelvinks advocaat Nienke Hoogervorst vrijdagvond in RTL Boulevard. "Het zou kunnen zijn dat naar aanleiding van die aangifte de politie Dave zal verzoeken om op het bureau tekst en uitleg te geven."

Donderdag werd duidelijk dat het seksavontuurtje van Roelvink door nog iemand is vastgelegd. Het meisje zou niet hebben geweten dat ze werd gefilmd. De video's, waarin is te zien dat het model oraal wordt bevredigd, is in juli gemaakt tijdens een huisfeest. Toen werden ook onder meer juwelen gestolen. Roelvink en zijn vrienden zaten daar vorige week enige tijd voor in de cel.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren